0
0

Сублімованна їжа Voyager Pasta and chicken curry 200 г (Паста з куркою та соусом карі)

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Voyager
  • Код товару: 85839
  • Артикул: B838
  • Наявність: Нет в наличии
538.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Бренд: Voyager
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Сублімована їжа VOYAGER Паста з куркою та соусом каррі — повноцінний енергетичний обід або вечеря, який додасть вам витримки під час подорожі чи фізичних навантажень.

Voyager пропонує смачні і енергетичні страви для спортсменів та туристів. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.

Техніка сушіння виморожуванням і різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту і збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.

Спосіб приготування: додайте 280 мл окропу, добре перемішайте, закрийте блискавку і почекайте 5-8 хвилин — насолоджуйтесь.

Склад: попередньо зварені макарони 65,1% (глютен), сублімована курка 16% (курка, овочі, курячий бульйон, спеції та зелень), соус каррі 11,2% (кукурудзяний сироп глюкози, пшеничне борошно, картопляний крохмаль, каррі 8,7%, овочеві жири, сіль, цукор, цибуля, натуральний ароматизатор, яблуко, томат, підкислювач: E330 - молочні білки), жир (олія соняшникова, глюкозний сироп, молочні портини), курячий бульйон (сіль, мальтродекстрин, цукор, ароматизатори, курячий жир, дріжджовий екстракт, цибуля, куряче м'ясо, спеції, ароматичні рослини, антиоксидант: екстракт розмарину), петрушка.

Алергени: глютен, молоко та продукти його переробки, гірчиця, селера, яйця.

Сублімація (ліофілізація) — спосіб вакуумного сушіння заморожених продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, оминаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури та вологості зовні.

Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води.

Особливості:

  • збалансоване, енергетичне та різноманітне меню;
  • мала вага і об'єм, що зручно при транспортуванні і зберіганні;
  • легкість і швидкість приготування;
  • зручна і безпечна упаковка, захищена від випадкового відкриття, що гарантує тривале зберігання вмісту.
Характеристики
Бренд Voyager
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.