0
0

Сублімована їжа Voyager сочевиця з шинкою та овочами 125 г

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Voyager
  • Код товару: 85649
  • Артикул: B120
  • Наявність: Нет в наличии
365.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Бренд: Voyager
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Сочевиця з шинкою та овочами - сублімована страва високої якості. Сочевиця багата на білки і волокна і може використовуватися на заміну крохмальної їжі, для підтримки м'язової маси.

Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів або матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних та солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак та потреби.

Техніка сушіння виморожуванням та різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.

Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте до неї близько 80 мл (на 125 г) гарячої або холодної води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо у нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена, залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку та зачекайте 5 хвилин з гарячою водою або 30 хвилин з холодною водою. Можна готувати безпосередньо у пачці. 125 г саше трансформується у готову страву вагою 405 г.

Склад: попередньо приготована сочевиця – 43,6%, овочі – 27%, ліофілізована шинка – 8,8%, напівзнежирене молоко (соя), молочний жир, яйця, петрушка.

Алергени: соя, молоко, яйця.

Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологовмісних продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину, продукти низької якості не витримують технологічного процесу. Сублімовані продукти відновлюють свої вихідні властивості при додаванні до них води.

Переваги Voyager:

  • збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
  • мала вага та об'єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
  • легкість та швидкість приготування
  • зручна та безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
  • багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Характеристики
Бренд Voyager
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.