0
0

Сублімована їжа Voyager сирна картопля 125 г

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Voyager
  • Код товару: 85634
  • Артикул: B134
  • Наявність: Нет в наличии
391.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Бренд: Voyager
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Новий рецепт, наповнений енергією для трек-страв, шкіперської їжі, рятувального набору чи щоденного ланчу. Сушені страви дійсно краще, ніж порція їжі з банки, тому що вони смачніші, менше важать, компактніші і мають більш тривалий термін зберігання.

Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів або матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних та солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак та потреби.

Техніка сушіння виморожуванням та різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.

Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте до неї близько 360 мл (на 125 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена, залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку та зачекайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 125 г саше трансформується в готову страву вагою 345 г.

Склад: зневоднена картопля 48%, ліофілізовані сири 30,4% (молоко), зневоднене картопляне пюре 12,2% (молоко, соя), молочний жир, сіль, спеції та ароматичні трави.

Алергени: молоко, соя.

Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологовмісних продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину, продукти низької якості не витримують технологічного процесу. Сублімовані продукти відновлюють свої вихідні властивості при додаванні до них води.

Переваги Voyager:

  • збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
  • мала вага та об'єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
  • легкість та швидкість приготування
  • зручна та безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
  • багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Характеристики
Бренд Voyager
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.