0.00 грн.
Зробити замовлення- Виробник: Voyager
- Код товару: 85638
- Артикул: B293
- Наявність: Нет в наличии
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Відмінний баланс смаку та енергії! Шоколадні мюслі багаті на вітамін B та серотонін, які додадуть вам витримки під час фізичних навантажень. Насолоджуйтесь вашою подорожжю разом із повноцінним енергетичним сніданком.
Кращий початок! Кращий день! Для приготування багатьох наших страв ми заморожуємо суху їжу і зберігаємо близько 100 000 мікроорганізмів на грам і близько 2000 бактерій, щоб підтримати вашу силу серед дикої природи. З 3-ма або 4-ма роками терміну придатності та невеликими розмірами, мюслі ідеально підходять для комплектів виживання та аптечок першої допомоги.
Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів або матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних та солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак та потреби.
Техніка сушіння виморожуванням та різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте до неї близько 110 мл (на 100 г) гарячої чи холодної води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена, залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку та зачекайте декілька хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 100 г саше трансформується в готову страву вагою 210 г.
Склад: ліофілізовані злакові пластівці 60% (пшениця 50%, овес 25%, жито 25% (глютен)), скибочки шоколаду 13%, цукор, знежирене молоко, яблуко, карамелізоване насіння соняшника.
Алергени: пшениця, овес, жито, глютен, молоко.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологовмісних продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину, продукти низької якості не витримують технологічного процесу. Сублімовані продукти відновлюють свої вихідні властивості при додаванні до них води.
Переваги Voyager:
- збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
- мала вага та об'єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
- легкість та швидкість приготування
- зручна та безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
- багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.