0
0

Сублімована їжа Voyager паста з куркою в соусі карі 125г

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Voyager
  • Код товару: 85720
  • Артикул: B110
  • Наявність: Нет в наличии
284.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Бренд: Voyager
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Макарони з курочкою карі від Voyager – бестселер серед сублімованих страв. Кожна така страва Voyager готується з використанням натурального висушеного м'яса та має тривалий термін зберігання (сублімована їжа може зберігатися 25 років!). Цей метод консервації дозволяє отримувати дійсно малу вагу та компактний розмір, що зручно при транспортуванні чи носінні. Ідеально підходить для бівака чи кемпінгу.

Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів або матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних та солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак та потреби.

Техніка сушіння виморожуванням та різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.

Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте до неї близько 180 мл (на 80 г) або 450 мл (на 125 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст, особливо у нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена, залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку та зачекайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саше трансформується у готову страву вагою 260 г, відповідно 125 г - у 415 г.

Склад: попередньо приготовані макарони 65,1% (глютен), ліофілізована приготована курка 16% (яйця), соус карі 11,2% (глютен, молоко), молочний жир, петрушка.

Алергени: глютен, яйця, молоко.

Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологовмісних продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину, продукти низької якості не витримують технологічного процесу. Сублімовані продукти відновлюють свої вихідні властивості під час додавання до них води.

Переваги Voyager:

  • збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
  • мала вага та обсяг, що зручно при транспортуванні та зберіганні
  • легкість та швидкість приготування
  • зручна та безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
  • багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Характеристики
Бренд Voyager
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.