0.00 грн.
Зробити замовлення- Виробник: Voyager
- Код товару: 85718
- Артикул: B112
- Наявність: Нет в наличии
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Сублімована страва - Макарони карбонара з шинкою по-італійськи - це готова їжа у вакуумній упаковці - ідеально для всіх голодуючих любителів пригод :) Вершки, шматочки шинки і макарони, що швидко готуються, - смачна і зручна їжа. Все, що вам потрібно, щоб спати з натягнутим животом :)
Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів або матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних та солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак та потреби.
Техніка сушіння виморожуванням та різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте до неї близько 180 мл (на 80 г), 240 мл (на 125 г) або 150 мл (на 160 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст, особливо у нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена, залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку та зачекайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саше трансформується у готову страву вагою 260 г, відповідно 125 г - у 435 г та 160 г - у 520 г.
Склад: попередньо приготовані макарони 65% (глютен), ліофілізована шинка 16%, молочний жир, соус Строганов 6% (глютен, гірчиця, молоко), напівзнежирене молоко (соя), цибуля, сіль, петрушка.
Алергени: глютен, гірчиця, молоко, соя.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологовмісних продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину, продукти низької якості не витримують технологічного процесу. Сублімовані продукти відновлюють свої вихідні властивості під час додавання до них води.
Переваги Voyager:
- збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
- мала вага та обсяг, що зручно при транспортуванні та зберіганні
- легкість та швидкість приготування
- зручна та безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
- багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.