0.00 грн.
Зробити замовлення- Виробник: Voyager
- Код товару: 85653
- Артикул: B291
- Наявність: Нет в наличии
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Маленька ціна, невеликий розмір, відмінний смак та багато енергії! Ці заморожено-сушені сніданки складаються із суміші цільних злаків, зневоднених фруктів, молока та цукру: також існує незвичний варіант страви з полуницею.
Мюслі Voyager, кишенькового розміру, дозволяють приготувати повноцінний сніданок простим додаванням води та задовольнити перші енергетичні потреби дня.
Найкращий початок! Найкращий день! Для приготування багатьох наших страв ми заморожуємо суху їжу і зберігаємо близько 100 000 мікроорганізмів на грам і близько 2000 бактерій, щоб підтримати вашу силу серед дикої природи. З трьома або чотирма роками терміну придатності та невеликими розмірами, мюслі ідеально підходять для комплектів виживання та аптечок першої допомоги.
Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів або матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних та солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак та потреби.
Техніка сушіння виморожуванням та різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте до неї близько 75 мл (на 80 г) гарячої або холодної води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо у нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена, залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку та зачекайте кілька хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саше трансформується у готову страву вагою 155 г.
Склад: ліофілізовані пластівці злаків 60% (пшениця 50%, овес 25%, жито 25% (глютен)), фрукти 15% (родзинки 50%, ананас 25%, папайя 25%), цукор, знежирене молоко, карамелізоване соняшникове насіння.
Алергени: пшениця, овес, жито, глютен, молоко.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологовмісних продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину, продукти низької якості не витримують технологічного процесу. Сублімовані продукти відновлюють свої вихідні властивості при додаванні до них води.
Переваги Voyager:
- збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
- мала вага та об'єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
- легкість та швидкість приготування
- зручна та безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
- багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.