0.00 грн.
Зробити замовлення- Виробник: Voyager
- Код товару: 85636
- Артикул: B200
- Наявність: Нет в наличии
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Курка джамбалайя з креветками – нова сублімована страва для гурманів 2018 року!
Приготована Voyager страва - особлива, як свіжа. Високоенергетична (~ 500 ккал), смачна їжа, яку можна приготувати будь-де, та задовольнити ваш голод і спрагу пригод!
Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів або матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних та солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак та потреби.
Техніка сушіння виморожуванням та різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте до неї близько 200 мл (на 80 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена, залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку та зачекайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саше трансформується в готову страву вагою 280 г.
Склад: попередньо приготований рис 54%, сублімовані курка та креветки (ракоподібні) 15%, банан (сульфіти), насіння льону, цибуля, часник, спеції (гірчиця), картопляний крохмаль, овочі (цибуля, помідори, перець), насіння (чіа, гарбуза), курячий бульйон (сіль, цукор, ароматизатори, сало, м'ясо, курка, яйце, дріжджі, спеції та приправи, антиоксидант: натуральний екстракт розмарину), спеції (гірчиця).
Алергени: креветки (ракоподібні), сульфіти, гірчиця, яйця.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологовмісних продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину, продукти низької якості не витримують технологічного процесу. Сублімовані продукти відновлюють свої вихідні властивості при додаванні до них води.
Переваги Voyager:
- збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
- мала вага та об'єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
- легкість та швидкість приготування
- зручна та безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
- багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.