0.00 грн.
Зробити замовлення- Виробник: Voyager
- Код товару: 85839
- Артикул: B838
- Наявність: Нет в наличии
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Сублімована їжа VOYAGER Паста з куркою та соусом каррі — повноцінний енергетичний обід або вечеря, який додасть вам витримки під час подорожі чи фізичних навантажень.
Voyager пропонує смачні і енергетичні страви для спортсменів та туристів. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.
Техніка сушіння виморожуванням і різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту і збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.
Спосіб приготування: додайте 280 мл окропу, добре перемішайте, закрийте блискавку і почекайте 5-8 хвилин — насолоджуйтесь.
Склад: попередньо зварені макарони 65,1% (глютен), сублімована курка 16% (курка, овочі, курячий бульйон, спеції та зелень), соус каррі 11,2% (кукурудзяний сироп глюкози, пшеничне борошно, картопляний крохмаль, каррі 8,7%, овочеві жири, сіль, цукор, цибуля, натуральний ароматизатор, яблуко, томат, підкислювач: E330 - молочні білки), жир (олія соняшникова, глюкозний сироп, молочні портини), курячий бульйон (сіль, мальтродекстрин, цукор, ароматизатори, курячий жир, дріжджовий екстракт, цибуля, куряче м'ясо, спеції, ароматичні рослини, антиоксидант: екстракт розмарину), петрушка.
Алергени: глютен, молоко та продукти його переробки, гірчиця, селера, яйця.
Сублімація (ліофілізація) — спосіб вакуумного сушіння заморожених продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, оминаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури та вологості зовні.
Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води.
Особливості:
- збалансоване, енергетичне та різноманітне меню;
- мала вага і об'єм, що зручно при транспортуванні і зберіганні;
- легкість і швидкість приготування;
- зручна і безпечна упаковка, захищена від випадкового відкриття, що гарантує тривале зберігання вмісту.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.