0
0

Сублімованна їжа Voyager Beef with rice and seeds 185 г (Яловичина з рисом та насінням)

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Voyager
  • Код товару: 85834
  • Артикул: B836
  • Наявність: Нет в наличии
592.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Бренд: Voyager
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Сублімована їжа VOYAGER Яловичина з рисом та насінням — повноцінний енергетичний обід або вечеря, який додасть вам витримки під час подорожі чи фізичних навантажень.

Voyager пропонує смачні і енергетичні страви для спортсменів та туристів. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.

Техніка сушіння виморожуванням і різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту і збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.

Спосіб приготування: додайте 280 мл окропу (дотримуйтеся лінії №7), добре перемішайте, закрийте блискавку і почекайте 5-8 хвилин — насолоджуйтесь.

Склад: рис частково відварений 30%, соняшникова олія, сублімоване яловиче м’ясо 16% (походження Франція), крохмаль, насіння гарбуза 5,4%, сироп глюкози, цибуля-порей 2,7%, морква 2,7%, молочний білок, яловичий жир та білок, цибуля, сіль, перець, цукор, спеції, ароматичні рослини, дріжджовий екстракт, мальтодекстрин, ароматизатори (селера).

Алергени: молоко, селера.

Сублімація (ліофілізація) — спосіб вакуумного сушіння заморожених продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, оминаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури та вологості зовні.

Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води.

Особливості:

  • збалансоване, енергетичне та різноманітне меню;
  • мала вага і об'єм, що зручно при транспортуванні і зберіганні;
  • легкість і швидкість приготування;
  • зручна і безпечна упаковка, захищена від випадкового відкриття, що гарантує тривале зберігання вмісту.
Характеристики
Бренд Voyager
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.