0.00 грн.
Зробити замовлення- Виробник: Voyager
- Код товару: 85664
- Артикул: B114
- Наявність: Нет в наличии
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Готова до споживання страва зі справжніми шматочками курки та свіжими овочами, які Voyager сублімує у своїх морозильних та вакуумних машинах для тривалого збереження. Це трохи гостра страва, зі спеціальним перцем, із гірської місцевості - Espelette, на південному заході Франції. Це надає страві гірського духу та гастрономічної нотки. Рецепт, створений у горах "Баск", відмінно підійде для мандрівників або туристів.
Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів або матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних та солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак та потреби.
Техніка сушіння виморожуванням та різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте до неї близько 160 мл (на 80 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст, особливо у нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена, залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку та зачекайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саше трансформується у готову страву вагою 280 г.
Склад: попередньо оброблений рис 69,6%, ліофілізована курка 12,5% (яйця), помідор, цибуля, перець, сіль, трави провансальські, гострий перець 0,1%.
Алерген: яйця.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологовмісних продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину, продукти низької якості не витримують технологічного процесу. Сублімовані продукти відновлюють свої вихідні властивості при додаванні до них води.
Переваги Voyager:
- збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
- мала вага та об'єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
- легкість та швидкість приготування
- зручна та безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
- багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.