0
0

Надувний човен Kolibri KM-300: відмінний вибір для активного відпочинку

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Kolibri
  • Код товару: 53197
  • Артикул: Kolibri KM-300 green
  • Наявність: В наявності
12 136.00 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага комплекту, кг:   30.0
Вага човна, кг:   21.0
Вантажопідйомність човна, кг:   410
Габарити упаковки:   110х57х40
Діаметр балона, см:   42
Доступні варіанти
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)
  • Схожі товари

Магазин Турляндія пропонує найбільш продавану модель надувних човнів на українському ринку! Представляємо перед вами одну з доступних за ціною та здобула довіру тисяч рибалок та мисливців по всьому світу - Kolibri КМ-300.

Якщо ви читаєте риболовні форуми, то навряд чи пропустите, що на запит новачка "Який човен купити?" багато досвідчених водомоторників відповідають - КОЛІБРІ!

Вірте нашому досвіду - заслужити таку кількість прихильників можна лише дійсно достойною та бездоганною якістю. І саме човни Kolibri дійсно належать до найкращих!

Човен Kolibri КМ-300 досить просторий і в ньому зручно розмістяться двоє рибалок та все необхідне, що потрібно взяти з собою - спінінги, наживки, якір, стеки з бензином.

Унікальна система з передвижними сидіннями дозволяє ідеально збалансувати вагу в човні та забезпечити чудові показники водоплинності.

Зважаючи на невеликий розмір, цей човен не примхливий до потужності двигуна, і досвід багатьох власників цього човна свідчить про те, що він чудово йде як і з двигуном 2,5 л.с., так і з максимально можливим за потужністю двигуном для цього човна - 8 л.с. Головне - визначити для себе завдання, які ви ставите перед своєю Колібрі - чи потрібен вам глісер з максимальною швидкістю, або ж вам буде достатньо спокійного переміщення по водній гладі, щоб дістатися до улюбленого "секретного" місця, де ви обов'язково піймаєте найбільш трофейну рибу в своєму житті! Вибір моторів, які ідеально підійдуть для цього човна, - дуже великий!

Якість фурнітури, якість ПВХ, якість збірки, чудовий дизайн - все на найвищому рівні! А зручні та міцні сумки для зберігання та транспортування човна, забезпечать спокій при перевезенні і впевненість в тому, що човен захищений від механічних пошкоджень.

На відміну від інших виробників, компанія Kolibri не нав'язує вам певні аксесуари, які йдуть в базовій комплектації у інших виробників човнів. Ви можете самі вибрати необхідні вам елементи, наприклад, днищевий настил: ґумовий килим або ґумову книжку, яка повністю покриє палубу човна та дозволить без проблем рухатися по човну на воді - вибір за вами. Фанерні лавки в цьому човні ви можете замінити зручними м'якими сидіннями з просторними сумками під ними, отримавши при цьому можливість пов'язати потрібні вам речі у поході так, щоб вони не були на шляху.

Надувний човен Kolibri КМ-300 постачається повним комплектом документів, необхідних для реєстрації, та забезпечується трьома роками офіційної гарантії.

Не шукайте компромісів - Kolibri КМ-300 дійсно достойна вашої уваги. Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо вам підібрати той самий кращий комплект, про який мріє кожен рибалка.

Комплектація:

· човен з конусоподібними кормовими балонами зі стаціонарно встановленим транцем та клапанами для випуску
· якірний ролік з кріпленням якірного каната
· весла - 2 шт
· Жорсткі передвижні сидіння (лавки) - 2 шт
· насос ніжний
· Набір запчастин (ЗІП)
· документи
· сумка для човна

ЦІНА ЧОВНА ВКАЗАНА БЕЗ ДНИЩЕВОГО НАСТИЛУ

Базові кольори - зелений, світло-сірий та темно-сірий. Вартість та терміни виготовлення кольорових човнів уточнюйте у менеджерів.

Теги: надувний човен, Kolibri, KM-300, зелений, весла, помпа, сидіння, стійка для вудки, ручки для переносу, ремні для багажу, відсік для зберігання.

Характеристики
Вага комплекту, кг   30.0
Вага човна, кг   21.0
Вантажопідйомність човна, кг   410
Габарити упаковки   110х57х40
Діаметр балона, см   42
Довжина, см   300
Кількість балонів, шт   3
Кількість пасажирів   4 человека
Кількість сидінь човна   2
Колір   Зелёный
Максимальна потужність двигуна, к.с.   8.0
Привальний брус   Есть
Розмір кокпіту, см   192 х 70
Ручки для перенесення   Есть
Тип весел   Весло стандартное
Тип включень   Поворотные
Тип днища   ПВХ, без настила
Тип кіля   Плоское дно
Тип сидінь   Передвижные
Тип човна Моторна
Транець   С транцем
Ширина, см   160
Щільність матеріалу днища човна, гр/м2   950
Щільність тканини, гр/м2   950
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.