0
0

Надійний Parsun мотор F15FWS для човнів

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Parsun
  • Код товару: 50831
  • Артикул: Parsun F15FWS
  • Наявність: В наявності
85 800.00 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
вага, кг:   49.00
Виробник:   Parsun Power Machine Co.Ltd.
Висота транця:   381 мм
Вихлоп газів:   Через струбцину винта
Гребний гвинт:   3-х лопастной, алюминиевый
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Човновий двигун Parsun F15FWS - це надійний і продуктивний двигун , який оснащений сучасними технологіями, що забезпечують високу ефективність роботи. Потужність цієї моделі складає 15 к.с., що дозволяє розганяти човен до досить високої швидкості та піднімати важкі вантажі. Конструкція двигуна виконана з якісних матеріалів з використанням сучасних технологій, що забезпечує надійність та довговічність його роботи. Човновий мотор Parsun F15FWS відмінно підійде для використання на невеликих та середніх водоймах, а також для риболовлі чи прогулянок на воді. Цей двигун - ідеальне рішення для тих, хто шукає високу якість і надійність у використанні.

Модифікація моделі двигуна PARSUN F15BMS.

Даний двигун оснащений системою дистанційного керування, та електростартером .

Спектр чотиритактних моторів човнів на сьогоднішній день дуже різноманітний і яскравим представником даних типів двигунів є всесвітньо відома компанія PARSUN. Незважаючи на порівняно невеликий термін, що налічує 7 років, шанхайська компанія впевнено займає лідируючі позиції в сегменті підвісних моторів човнів. Найбільш стрімкий розвиток та популярність припадали на 2006-2010-і роки. І головною причиною тому є оптимальне співвідношення ціна/якості на продукцію, що випускається. Компанія представлена в 39 країнах по всьому світу і налічує 31 дистриб'юторський центр, орієнтований на європейські ринки збуту. На одному з чотиритактному човновому двигуні ми зупинимося докладніше.

Parsun F 15 FWS поєднує в собі унікальні властивості високотехнологічного мотора, якісного складання та доступної ціни. Більшість товарів з «Піднебесної» є ідентичними копіями зарубіжних, брендових виробників. В даному випадку і човнові двигуни не стали винятком. Варто зазначити, що це не китайський ширвжиток, засилля якого можна сьогодні спостерігати, а дуже гарної якості копія японського мотора човна YAMAHA. Що підтверджується взаємозамінністю більшості витратних матеріалів та основних вузлів агрегату. Високий рівень ККД, простота експлуатації та технічного обслуговування багато в чому пояснюють популярність цієї моделі серед досвідчених «мореходів» і новачків – любителів.

Основним аргументом на користь купівлі мотора човна Parsun F15FWS є надійність, економічність і раціональне співвідношення потужності двигуна. Кожна деталь проходить жорсткий контроль за відповідністю міжнародним стандартам, а високі експлуатаційні характеристики знаходять своє підтвердження на практичних випробуваннях у різних погодних умовах та фізичних навантаженнях. Виграючи в ціні і не поступаючись як, більше того, переважаючи за шумовими характеристиками та економічності витрати палива стає дуже привабливим для потенційних покупців. Запасу потужності човнового мотора достатньо щоб приводити в рух невеликі алюмінієві човни, не кажучи вже про байдарки та інші надувні човни. Без особливих зусиль даний двигун при своїх 15 к.с. здатний підняти по руслу річки 2-3 чоловік з невеликою поклажею при помірній зустрічній течії. Неабиякі ходові якості при практично безшумній роботі обов'язково оцінять ваші друзі та колеги з рибальського ремесла, і стануть незамінним супутником ваших подорожей.

Міцність і довговічність двигуна забезпечують нержавіючий корпус водяного насоса, оцинковані внутрішні канали для охолодження, алюмінієвий гребний гвинт з твердого сплаву, а також датчики підтримки температури двигуна поза залежністю від навколишньої води. Сучасна мікропроцесорна система запалювання та полегшений запуск двигуна зроблять експлуатацію невимушеною та простою. За дотримання всіх технічних вимог (режим обкатки, своєчасність проходження технічного обслуговування) виробник дає гарантію на мотори 3 роки. До того ж доступність і наявність деталей у більшості спеціалізованих магазинах не змусять вас чекати на прихід потрібних вузлів, і протягом короткого проміжку часу самостійно обслужити і ввести в максимальний робочий стан. Завдяки своїй універсальності човновий мотор Parsun F15FWS буде чудовим придбанням.

Теги: мотор Parsun, Човновий мотор, F15FWS

Характеристики
вага, кг   49.00
Виробник   Parsun Power Machine Co.Ltd.
Висота транця   381 мм
Вихлоп газів   Через струбцину винта
Гребний гвинт   3-х лопастной, алюминиевый
Діаметр Х хід поршня, мм   59х59
Запалювання CDI
Зовнішній бак, л   24.00
Країна виробництва   Китай
Максимальне число об/хв   4500-5500
Матеріал гвинта   Алюминий
Модель   F15FWS
Охолодження   Водяное
Передавальні відносини   2.08
Передачі   Вперед, нейтраль, реверс
Потужність к.с.  15
Потужність у к.с.   15
Рекомендований бензин   92/95
Робочий об'єм, см3   323.00
Система газорозподілу   ОНС
Система запуску   Электростартер
Система управління   Дистанционная
Стандартний гвинт   3х9 1/4 х 11 или 3х9 1/4 х 10
Тактність  Четырехтактный
Тип паливної системи   Карбюратор
Трим   Ручной
Число циліндрів   2
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.