0
0

Мотор Parsun F2.6BML - надійний помічник на лодці

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Parsun
  • Код товару: 50849
  • Артикул: Parsun F2.6BML
  • Наявність: В наявності
21 897.00 грн.
22 230.00 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
вага, кг:   18.00
Вбудований бак, л:   1.20
Виробник:   Parsun Power Machine Co.Ltd.
Висота транця:   508 мм
Діаметр Х хід поршня, мм:   54x31.5
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Човновий двигун Parsun F2.6BML - це компактний і потужний пристрій, який підходить для використання на невеликих човнах і катерах. Цей мотор має ідеальне співвідношення потужності та ваги, що забезпечує високу швидкість та маневреність при мінімальній витраті палива.

Створений для того, щоб забезпечити надійність і довговічність, мотор для човна Parsun F2.6BML має компактний і легкий дизайн, що дозволяє його легко транспортувати і зберігати. Серед його переваг можна відзначити електронну систему запалювання, яка забезпечує надійний запуск та облік витрат палива.

Завдяки своїй потужності 2,6 л.с., цей мотор може містити карти з ножами великого розміру, надаючи максимальну потужність без додаткових навантажень на двигун. Також двигун має систему повітряного охолодження, яка забезпечує оптимальне охолодження шляхом збільшення площі поверхні радіатора.

Човновий мотор Parsun F2.6BML підійде для аматорських та професійних цілей і буде відмінним рішенням для тих, хто шукає потужний, надійний і легкий двигун для свого човна.

Вже досить відомі в усьому світі підвісні човнові мотори бренду Parsun (у перекладі – Вітрило) завоювали ринок своєю надійністю та якістю. Багато в чому їх популярність пов'язана з тим, що вони за багатьма параметрами і технічними характеристиками аналогічні японським моторам човнів фірми Ямаха. При цьому двигуни Parsun недорогі, порівняно з багатьма моделями цього класу.

Двигуни Parsun наразі широко представлені і на Українському ринку в адаптованому варіанті для місцевих умов.

Човнові підвісні мотори Parsun F2.6BML знаходяться в списку одних з найбільш купованих , оскільки якість їх не поступається подібною продукцією провідних світових виробників. На всі двигуни Parsun надається офіційна гарантія.

Відмінними рисами цих двигунів можна назвати, крім доступної ціни та якості, ще й можливість їх використання майже на всіх водоймах: річках, озерах, великих ставках, водосховищах. Ці двигуни малошумні, прості у запуску та управлінні. Їх можна поставити на невеликі маломірні судна, ялики, байдарки, каное, навіть на рибальські плоскодонки з обладнаним транцем. Як і інші моделі цього класу, підвісний мотор для човна Parsun F2.6 BML компактний в габаритах і легкий. Він зручний при перевезенні на невеликих транспортних засобах, так як поміститься багажник практично будь-якого автомобіля.

Як уже згадувалося, даний мотор нічим не поступається своєю якістю продукції відомих світових брендів. У ньому вдало пов'язані такі компоненти, як вигідне поєднання малої ваги та потужності. Електронне запалення служить для швидкого запуску двигуна та його економічної роботи.

Поворотна ручка газу, з можливістю розвороту на 360 градусів, сприяє швидкому та безпечному маневруванню. У двигуні є термостат, що дозволяє контролювати водяне охолодження та підтримувати стабільну температуру двигуна.

Щоб уникнути різних аварійних ситуацій, у комплекті є шнур для швидкого вимикання двигуна. Алюмінієвий гвинт не схильний до шкідливих впливів корозії і надійний у роботі.

Механізм трансмісії, що складається із двох ступенів, дозволяє повертати двигун на 360 градусів. Індикатор рівня олії зручно доступний. Паливний бак, вбудований у двигун, вміщує 1,2л бензину.

Як і більшість двигунів Parsun, даний двигун виконаний з антикорозійних матеріалів. Забезпечений захистом від вібрації та запуску двигуна при включеній передачі. Видалення вихлопних газів здійснюється через гвинт.

Мотор Parsun F2.6 BML дозволяє маломірному судну рухатися по мілководдям. Двигун відрізняється незначним викидом шкідливих речовин.

Підсумовуючи, можна сказати, що двигун Parsun F2.6BML є золотою серединою, при виборі недорого чотиритактного мотора потужністю 2.6 к.с.

Теги: Мотор для лодки, Parsun F2.6BML, зберігання, охолодження, бензин, водій, транспорт, рибальство, водний спорт, мала лодка.

Характеристики
вага, кг   18.00
Вбудований бак, л   1.20
Виробник   Parsun Power Machine Co.Ltd.
Висота транця   508 мм
Діаметр Х хід поршня, мм   54x31.5
Запалювання TCI
Країна виробництва   Китай
Місткість картера, л.   0.35
Максимальне число об/хв   5250-5750
Матеріал гвинта   Алюминий
Модель   F2.6BMS
Об'єм редуктора, л   0.075
Охолодження   Водяное
Передавальні відносини   2.08
Передачі   Вперед, нейтраль
Потужність к.с.  2.6
Потужність у к.с.   2.6
Рекомендований бензин   92/95
Свічка запалювання, що рекомендується   NGK BR6HS
Система запуску   Ручной
Система управління   Румпельная
Стандартний гвинт   3-7 1/4 х 6
Тактність  Четырехтактный
Тип паливної системи   Карбюратор
Трим   Ручной
Число циліндрів   1
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.