0
0

Parsun F15BML - надійний човновий мотор

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Parsun
  • Код товару: 50813
  • Артикул: Parsun F15BML
  • Наявність: Нет в наличии
71 131.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
вага, кг:   51.00
Виробник:   Parsun Power Machine Co.Ltd.
Висота транця:   508 мм
Діаметр Х хід поршня, мм:   59х59
Запалювання: CDI
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Спектр чотиритактних човнових двигунів на сьогоднішній день дуже різноманітний, а яскравим представником даного типу двигунів є всесвітньо відома компанія PARSUN. Незважаючи на відносно невеликий строк, який налічує 7 років, Шанхайська компанія впевнено займає лідируючі позиції в сегменті підвісних човнових двигунів. Найбільш стрімке розвиток та популярність припадали на 2006-2010-і роки. І головною причиною цьому є оптимальне співвідношення ціна/якість на випускаєму продукцію. Компанія представлена в 39 країнах по всьому світу та налічує 31 дистриб’юторський центр, орієнтованих на європейські ринки збуту. На одному з чотиритактних човнових двигунів ми зупинимося докладніше.



Parsun F 15 BML поєднує в собі унікальні властивості високотехнологічного двигуна, якісної збірки та доступної ціни. Більшість товарів з «Піднебесної» представляють собою ідентичні копії зарубіжних, брендових виробників. У даному випадку човнові двигуни не стали винятком. Слід зауважити, що це не китайський ширпотреб, засілля якого можна сьогодні спостерігати, а дуже хорошої якості копія японського човнового мотора YAMAHA. Що підтверджується взаємозамінністю більшості розхідних матеріалів та основних вузлів агрегата. Високий рівень ККД, простота експлуатації та технічного обслуговування в багатьох відношеннях пояснюють зростання популярності цієї моделі серед досвідчених «моряків» та новачків – любителів.



Основними аргументами на користь покупки човнового двигуна Parsun F15BML є надійність, економічність та раціональне співвідношення потужності двигуна. Кожна деталь проходить жорсткий контроль на відповідність міжнародним стандартам, а високі експлуатаційні характеристики знаходять своє підтвердження на практичних випробуваннях в різних погодних умовах та фізичних навантаженнях. Виграваючи в ціні та не поступаючись в якості, більш того, перевершуючи по шумових характеристиках та економічності витрат палива, стає дуже привабливим для потенційних покупців. Запасу потужності човнового двигуна достатньо, щоб приводити в рух невеликі алюмінієві човни, не кажучи вже про байдарки та інші надувні човни. Без особливих зусиль даний двигун при своїх 15 л.с здатен підняти по руслу річки 2-3 людини з невеликою кладовою при помірному зустрічному течії. Незвичайні ходові якості при практично безшумній роботі обов'язково оцінять ваші друзі та колеги по риболовному ремеслу та стануть незамінним супутником ваших подорожей.



Міцність та довговічність двигуна забезпечують нержавіюча оболонка водяного насоса, покриті цинком внутрішні канали для охолодження, алюмінієвий гребний гвинт з твердого сплаву, а також датчики підтримання температури двигуна незалежно від оточуючої води. Сучасна мікропроцесорна система запалення та полегшений запуск двигуна зроблять експлуатацію невимушеною та простою. При дотриманні всіх технічних вимог (режим обкатки, своєчасність проходження технічного обслуговування) виробник дає гарантію на двигуни 3 роки. Крім того, доступність та наявність деталей у більшості спеціалізованих магазинах не змусять вас чекати приходу потрібних вузлів, і протягом короткого періоду часу самостійно обслуговувати та ввести в максимальний робочий стан. Завдяки своїй універсальності човновий двигун Parsun F15BML буде чудовим придбанням.

Теги: Човновий мотор, Parsun, F15BML, мотор звуків, забезпечення управління, паливний бак, передня частина, витрати палива, водяний охолоджуючий система, циркуляційний насос, система запалювання, тактильна ручка, електричний старт, акумулятор, дистанційний блок керування, маршрутизація, швидкість відгуку, регульоване керування, лодочний мотор, човен 15 л.с.

Характеристики
вага, кг   51.00
Виробник   Parsun Power Machine Co.Ltd.
Висота транця   508 мм
Діаметр Х хід поршня, мм   59х59
Запалювання CDI
Зовнішній бак, л   24.00
Місткість картера, л.   1.00
Максимальне число об/хв   4500-5500
Матеріал гвинта   Алюминий
Модель   Лодочный мотор Parsun F15BML
Охолодження   Водяное
Передавальні відносини   2.08
Передачі   Вперед, нейтраль, реверс
Потужність к.с.  15
Потужність у к.с.   15
Рекомендований бензин   92/95
Робочий об'єм, см3   323.00
Система запуску   Ручной
Система управління   Румпельная
Стандартний гвинт   3-9 1/4 х 11 или 3-9 1/4 х 8
Тактність  Четырехтактный
Тип паливної системи   Карбюратор
Трим   Ручной
Число циліндрів   2
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.