0
0

Човновий двигун Parsun T15BMS

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Parsun
  • Код товару: 51092
  • Артикул: Parsun T15BMS
  • Наявність: В наявності
55 318.00 грн.
56 160.00 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
вага, кг:   36.00
Виробник:   Parsun Power Machine Co.Ltd.
Висота транця:   381 мм
Вихлоп газів:   Через струбцину винта
Гарантійний термін, міс.:   99
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)
  • Схожі товари

Човновий двигун Parsun T15BMS - це високоякісний і надійний двигун, спеціально розроблений для використання на невеликих човнах і катерах. Він оснащений потужним та економічним 4-тактним двигуном потужністю 15 к.с. та ручним керуванням, що дозволяє легко та зручно маневрувати у воді. Двигун має сучасні технології, які забезпечують низький рівень шуму, вібрації та викиди. Це дозволяє зробити двигун більш екологічно безпечним та комфортним для користування. Корпус двигуна виконаний з міцного та легкого алюмінію, що забезпечує довговічність та стійкість до корозії. Крім того, комплект поставки включає в себе контрольний блок, паливний бак і набір інструментів, що забезпечує комфортну експлуатацію двигуна протягом усього сезону. економії палива. Він сподобається тим, хто цінує якість, надійність і комфорт при експлуатації човнового мотора.

Не варто боятися торгової марки, що походить з Китаю, адже іноді там виробляють високоякісні та дуже популярні продукти, такі як двигун Parsun T15BMS. Ця модель була розроблена та зібрана китайською фірмою Parsun, яка знайшла чудовий спосіб конкурувати з провідними світовими виробниками.
Базуючись на розробках японської корпорації Yamaha, Parsun T15BMS проходить ретельний контроль якості та випускається із застосуванням сучасних технологій, що забезпечує її надійність та стабільність роботи. У США вже понад 30 офіційних дилерів цього бренду, що говорить про популярність продукції.
Але що тут цікавого, що може зацікавити користувача, окрім доступної ціни? Вага Parsun T15BMS всього 36 кг, що робить його перенесення легким і зручним. До того ж, загальне проведення двигуна виглядає чисто і акуратно завдяки сучасним технологіям, застосованим при складанні.
Інструкція з використання двигуна дуже детальна і допоможе власнику освоїти його експлуатацію - деякі моменти можуть відрізнятися від операцій, що проводяться з іншими двигунами. Однак, якщо все виконано правильно, то перший запуск Parsun T15BMS стане для його власника дуже радісним моментом, тому що мотор запуститься з першого разу і працюватиме стабільно протягом всього терміну експлуатації.
Важливою перевагою Parsun T15BMS є відносна економічність. Поєднуючи це з баком ємністю 24 літри, можна з легкістю довго подорожувати човном без необхідності заміни палива.
Експерти переконають вас у надзвичайно тихій роботі двигуна та високій тязі, яких вистачає навіть для надувних човнів на трьох людей. При швидкості близько 30 км/год. Parsun T15 BMS легко підтримує човен на глісері, не роблячи зайвого шуму.
З цього можна дійти невтішного висновку, що Parsun T15BMS – це чудова модель двигуна, яка підведе вас під час використання на воді. Він перевершить ваші очікування, навіть якщо ви ніколи раніше не мали справу з двигунами, і залишить лише позитивні враження.

Теги: Лодка, двигун, Parsun, T15BMS.

Характеристики
вага, кг   36.00
Виробник   Parsun Power Machine Co.Ltd.
Висота транця   381 мм
Вихлоп газів   Через струбцину винта
Гарантійний термін, міс.   99
Гребний гвинт   3-х лопастной, алюминиевый
Діаметр Х хід поршня, мм   56х50
Запалювання CDI
Зовнішній бак, л   24.00
Країна виробництва   Китай
Максимальне число об/хв   4500-5500
Матеріал гвинта   Алюминий
Модель   T15BMS
Охолодження   Водяное
Підсмоктування   Ручной
Передавальні відносини   2.08
Передачі   Вперед, нейтраль, реверс
Потужність к.с.  15
Потужність у к.с.   15
Рекомендований бензин   92/95
Робочий об'єм, см3   246.00
Свічка запалювання, що рекомендується   NGK BP7HS-10
Система газорозподілу   Обратно-петлевая
Система запуску   Ручной
Система управління   Румпельная
Співвідношення бензину та олії   50:1
Стандартний гвинт   3-9 1/4 х 8 или 3-9 1/2 х 11
Тактність  Двухтактный
Тип паливної системи   Карбюратор
Трим   Ручной
Число циліндрів   2
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.