0
0

Naduвна Sup дошка Aztron - кращий вибір для водних пригод!

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Aztron
  • Код товару: 57947
  • Артикул: AS-201F
  • Наявність: В наявності
12 246.00 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
вага, кг:   7
Виробник:   Aztron
Довжина, см:   178
Допустима вага, кг:   100
Товщина, см:   12
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)
Надувна Sup дошка Aztron Falcon Foil SUP 5'10" (AS-201F) - це найкращий спосіб поєднати захоплюючу подорож на воді та активний відпочинок за допомогою найінноваційнішого обладнання. Зроблена з високоякісних матеріалів, ця надувна Sup дошка має унікальний дизайн, який виділяє її серед інших моделей завдяки своїй легкій і компактній конструкції, вона легко поміщається в спеціальний рюкзак для перенесення.

Але головне, що відрізняє цю надувну дошку від інших – це її можливість використовувати фойл (кайтфойл) потрібно додатковий комплект). Це суттєво розширює можливості для серфінг-ентузіастів та дозволяє керувати дошкою у складних умовах. Справді, з цією надувною Sup дошкою будь-хто зможе насолоджуватися гармонійним переходом між ковзанням на поверхні води та польотом у повітрі, отримуючи максимум високих відчуттів.

Ширина дошки ідеально підходить для початківців, плюс за бажання можна встановити фойл і насолоджуватися ковзанням по хвилях на великій швидкості. Крім того, легко переносити дошку будь-де, де ви зможете відчути її міць на 100%! Надійний та безпечний дизайн цієї надувної Sup дошки приведе вас у захват від кожної подорожі на воді. Величезна кількість кайтсерфінгерів вважають це обладнання одним із найкращих на сьогоднішній день, так що ви точно не пошкодуєте про покупку.

Теги: Надувна Sup дошка, Aztron Falcon Foil SUP, 5'10", AS-201F, спортивна дошка, фойл, водні види спорту, морський спорт, серфінг, плавання, весла, водолазний спорт.

Характеристики
вага, кг   7
Виробник   Aztron
Довжина, см   178
Допустима вага, кг   100
Товщина, см   12
Ширина, см   73
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.