0
0

Надувний човен Sportex Шельф 310К (зелений)

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Sportex
  • Код товару: 54338
  • Артикул: Sportex Шельф 310К (зеленая)
  • Наявність: Нет в наличии
21 600.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага комплекту, кг:   53.0
Вага човна, кг:   54.0
Вантажопідйомність човна, кг:   500
Діаметр балона, см:   42
Довжина, см:   310
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Моторні човни з надувним кілем та розбірним настилом. Борти човнів цієї серії виконані без поперечних швів. За рахунок цієї технології нам вдалося досягти високих швидкісних якостей при збереженні великої вантажопідйомності та достатньої місткості. Суцільний розбірний настил, надувний кільсон і алюмінієвий силовий набір забезпечують прекрасну поздовжню жорсткість, а отже, хороші морехідні якості, стійкість на курсі, легкість в управлінні.

Завдяки стрімким обводам, оригінальному дизайну, використанню високоякісних матеріалів, комплектуючих та навісного обладнання, човни цієї серії не залишать Вас байдужими.

Надувний човен Sportex Шельф 310К - це моторний човен з жорстким днищем та надувним кілем і є швидкісним судном для активного відпочинку, туризму чи риболовлі.

Борти човна Шельф 310К виготовлені без поперечних швів, що відмінно позначається на високих швидкісних якостях, великій вантажопідйомності та місткості. Суцільний розбірний настил, надувний кільсон і алюмінієвий силовий набір забезпечують подовжню жорсткість, а отже, хороші морехідні якості, стійкість на курсі та керованість.

Ш-310К дуже легкий і компактний човен, обладнаний трьома незалежними балонами і стаціонарним транцем, що дозволяє встановити човновий мотор потужністю до 8 к.с., з яким можна виходити на глісер при повному завантаженні човна.

Великий діаметр балона позитивно позначається на безпеці навігації, зменшує захльостування води та знижує втому ніг при тривалій експлуатації. Ширина човна забезпечує хорошу стійкість. Складання човна Шельф 310К двома людьми займає 5-10 хвилин.

Sportex Шельф 310 К обладнана поворотними кочами та алюмінієвими веслами. Матеріал човна, ПВХ TM Boatex щільністю від 800 г/м2, має високу механічну міцність і стійкий до впливу прямих сонячних променів та бензину.

При виробництві човнів SPORTEX застосовуються тільки високоміцні матеріали та високоякісні комплектуючі власного виробництва, що у поєднанні з ручним складанням та жорсткою системою контролю якості дозволяє SPORTEX досягти найвищого показника якості.

SPORTEX - це продукція, що відповідає вимогам Міжнародного стандарту якості ISO 9001, санітарно-гігієнічним нормам України та схвалена Державним морським Регістром судноплавства України. Усі вироби виготовляються, контролюються та проходять випробування згідно з ТУУ 25.1-23458380-001-2001.

Теги: надувний човен, Sportex, Шельф 310К, зелений

Характеристики
Вага комплекту, кг   53.0
Вага човна, кг   54.0
Вантажопідйомність човна, кг   500
Діаметр балона, см   42
Довжина, см   310
Кількість балонів, шт   3+1
Кількість пасажирів   4 человека
Кількість сидінь човна   2
Максимальна потужність двигуна, к.с.   15.0
Привальний брус   Есть
Ручки для перенесення   Есть
Тип весел   Алюминиевые
Тип включень   Поворотные
Тип днища   Сплошной, жесткий настил
Тип кіля   Надувной киль
Тип сидінь   Передвижные
Тип човна Моторна
Транець   С транцем
Ширина, см   160
Щільність матеріалу днища човна, гр/м2   1050
Щільність тканини, гр/м2   1050
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.