0
0

Kolibri K-280T: Компактний зелений надувний човен

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Kolibri
  • Код товару: 53137
  • Артикул: Kolibri K-280T green
  • Наявність: В наявності
7 754.00 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага комплекту, кг:   21.0
Вага човна, кг:   10.6
Вантажопідйомність човна, кг:   250
Габарити упаковки:   100х47х35
Діаметр балона, см:   34
Доступні варіанти
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Ранкова зірка – одна з найулюбленіших фраз рибалок усього світу. Ця фраза асоціюється з надією на успішну рибалку та приємний відпочинок. Всі рибалки знають, яке хвилювання викликає перше рух поплавця або дзвін дзвіночка. Але що робити, якщо кількість місць на водоймі обмежена, а ви приїхали надто пізно? Тоді вдалого улову на ранковій зірці не буде. Але є вихід! Для тих, хто не хоче залежати від обставин, може бути корисним придбання надувного човна Kolibri К-280Т.

Цей човен дозволить вам опинитися у зручному місці водойми і не залежати від кількості місць на березі. Якщо вам більше подобається риболовля з берега, ви можете знайти затишне місце на острівці та влаштувати свій табір там. Але з таким плавзасобом, як Колібрі, вам це не захочеться. Колібрі має вантажопідйомність у двісті п'ятдесят кілограм, тому в ній можуть розташуватися дві і навіть три особи. Це дуже зручно для тих, хто їздить на риболовлю чи полювання разом із друзями.

Матеріал ПВХ - 950 гр./м2, з якого виготовлений цей човен, забезпечує високу міцність і герметичність, які дозволяють виробу прослужити довгі роки своєму щасливому власнику.

Основними перевагами цієї моделі є маневреність, невелика вага, велика вантажопідйомність та маленькі габарити у складеному стані, що зручно під час транспортування. Колібрі К-280Т дозволяє почуватися впевнено на воді навіть при значному хвилюванні. Її низька посадка дозволяє причалювати до берега практично у будь-якому місці водойми. Якщо потрібно, можна використовувати навісний транець, щоб оснастити човен мотором і шукати рибу у віддаленіших місцях водойми.

Комплектація:

- Човен із кріпленням під навісний транець
- Весла – 2 шт
- Сидіння жорстке пересувне - 2 шт.
- Насос ножний
- Ремкомплект
- Пакувальна сумка
- документи

ЦІНА ЧОЛОВІКА ВКАЗАНА БЕЗ ДНІЩОВОГО НАСТИЛУ

Ціна вказана за човни базових кольорів - зелений, світло-сірий та темно-сірий. Вартість та термін виготовлення кольорових човнів уточнюйте у менеджерів.

Який відпочинок без пригод? Наші човни КОЛІБРІ забезпечать Вас комфортним та безпечним плаванням, а також захоплюючими пригодами на воді. Ви зможете легко дістатися до будь-якого місця на воді, де мешкають великі окуні, щуки, карасі та інші види риб. Просто сідайте в човен і пущайте плавець!

З човном КОЛІБРІ відпочинок стане незабутнім! Наші човни чудово підійдуть для сімейного відпочинку на блакитних озерах та гарних річках. Серед лісів чи на найдрібніших струмках. Ви спробуєте себе у ролі справжнього капітана, знову і знову займаючись улюбленою справою.

Човни КОЛІБРІ - це якість на найвищому рівні! Вони легкі, міцні та надійні, виготовлені з екологічно чистих матеріалів. Ви можете бути впевнені у безпеці та комфорті під час плавання. Човни КОЛІБРІ зручно складаються і займають мало місця, що дозволяє легко транспортувати їх.

Не пропустіть можливість зробити свій відпочинок на природі незабутнім! Купуйте човни КОЛІБРІ та насолоджуйтесь плаванням із зручністю та безпекою. Ми впевнені, що Ви не пошкодуєте!

Теги: Надувний човен, Kolibri, K-280T, зелений

Характеристики
Вага комплекту, кг   21.0
Вага човна, кг   10.6
Вантажопідйомність човна, кг   250
Габарити упаковки   100х47х35
Діаметр балона, см   34
Довжина, см   280
Кількість балонів, шт   2
Кількість пасажирів   2 человека
Кількість сидінь човна   2
Колір   Зелёный
Максимальна потужність двигуна, к.с.   3.0
Привальний брус   Нет
Розмір кокпіту, см   210 х 60
Ручки для перенесення   Есть
Тип весел   Весло стандартное
Тип включень   Поворотные
Тип днища   ПВХ, без настила
Тип кіля   Плоское дно
Тип сидінь   Передвижные
Тип човна Гребна
Транець   С креплением под навесной транец
Ширина, см   130
Щільність матеріалу днища човна, гр/м2   950
Щільність тканини, гр/м2   950
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.