0
0

Надувний човен Колібрі К-240Т (Kolibri K-240T) гребінець без настилу, зелений

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Kolibri
  • Код товару: 99704
  • Артикул: Kolibri K-240T зеленый
  • Наявність: В наявності
6 578.00 грн.
6 924.00 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага комплекту, кг: 14.6
Вага човна, кг: 9.3
Вантажопідйомність човна, кг: 216
Габарити упаковки: 85 х 45 х 30
Діаметр балона, см: 34
Доступні варіанти
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Всім відомо, що найкращий відпочинок, це відпочинок на березі водойми з усіма наслідками. Красива природа, свіже повітря, аромат квітів і трав, що п'януть голову - що ще потрібно людині, яка проводить основний час у задушливому місті? Ну і, звичайно, шашлички. Ароматні, рум'яні із запахом серпанку, від однієї думки про які вже течуть слинки. А якщо до всього ще додати юшку, що вирує в казанку і апетитно пахне на всю округу, то подвійно смачніше від того, що риба, з якої вона готується, спіймана саме Вами (і не якась дрібниця, а ВОООТ така)!

А все завдяки надувному човні Kolibri K-240T Стандарт саме на ньому змогли досягти тих місць, де можна зловити таку рибу. Як не бути в захваті від подібного плавзасобу, якщо зручність і надійність, перевірені роками, захоплюють навіть самого вишуканого споживача. Мала вага та компактні розміри цього човна дозволяють завоювати популярність не тільки серед рибалок та мисливців, а й просто любителів активного відпочинку. Адже, не маючи свого транспорту, доводиться тягнути все у руках. З вагою 14,6 кілограм за плечима, можна пройти не один кілометр, що дозволить підібрати місце відпочинку до душі вдалині від галасливих компаній.

Комплектуючі човни

Фурнітура човна Kolibri K-240T із серії Стандарт


1. Ручка функціональна
2. Утримувач леєра (кінцевий)
3. Утримувач леєра (прохідний)
4. Уключина поворотна без гайки
5. Муфта весла (ліва, права)
6. Утримувач весла

Портативність

Виїжджаючи на природу з метою насолодитися рум'яними шашличками або юшкою зі свіжопойманої риби, вам не потрібно турбуватися про місце для відпочинку, навіть якщо у вас немає свого транспортного засобу. З легкістю можна подолати кілька кілометрів з надувним човном Kolibri за плечима завдяки його компактній та зручній упаковці, вагою всього 14,6 кілограмів. Це дозволить вам вибрати зручне місце для табору, де можна насолоджуватися вдалою рибалкою, гарним відпочинком на свіжому повітрі та зарядом бадьорості на всі попередні робочі дні. Човен Kolibri – це не просто засіб пересування по воді, це ваш настрій та ключ до вдалого відпочинку на природі.

Пріоритет безпеки

Kolibri K-240T привертає увагу своїм ідеальним поєднанням безпеки та комфорту. Її конструкція оснащена двома герметичними відсіками у балонах, забезпечуючи надійний захист та впевненість під час плавання на відкритих водоймах. Збільшений діаметр балонів до 34 см та номінальний тиск у 0,25 бар гарантують стабільність та стійкість на воді, що робить цей човен ідеальним вибором для активного відпочинку на річках та озерах, де безпека є важливим пріоритетом.

Планування відсіків

Схема відсіків надувних човнів Kolibri K T CT

Можливість встановлення підвісного мотора

Крім того, ви можете придбати та встановити човновий мотор завдяки наявності навісного транця. Це дозволить розширити вашу область плавання та надасть більше можливостей для активного відпочинку. Вибирайте між використанням весел для тихого та маневреного руху у вузьких місцях або двигуна для ширших водних просторів.

Матеріали з високим ступенем зносостійкості

З надувним човном із ПВХ щільністю 850 г/м² ви можете не переживати про його міцність на воді - він захищений від проколів та порізів. Прошиті та запаяні шви забезпечують надійність та герметичність конструкції, дозволяючи вам спокійно долати перешкоди на шляху до видобутку.

Простота встановлення та використання

Однією з ключових переваг Колібрі К-240T є швидкий монтаж-демонтаж. Не витрачайте час на підготовку – вирушайте в подорож миттєво та без зайвих зусиль, насолоджуючись кожною миттю. Завдяки рухомим сидінням, переміщення по борту човна стає легким та комфортним, дозволяючи встановити сидіння у найкращому положенні для вашого комфорту.

Що в коробці?

- Човен із кріпленням під навісний транець
- Весла – 2 шт
- Сидіння жорстке пересувне - 2 шт
- Насос ножний
- Ремкомплект
- Пакувальна сумка
- документи

Характеристики
Вага комплекту, кг 14.6
Вага човна, кг 9.3
Вантажопідйомність човна, кг 216
Габарити упаковки 85 х 45 х 30
Діаметр балона, см 34
Довжина, см 240
Кількість балонів, шт 2
Кількість пасажирів 2 людини
Кількість сидінь човна 2
Колір Зелений
Максимальна потужність двигуна, к.с. 2.5
Привальний брус Ні
Розмір кокпіту, см 170 х 60
Ручки для перенесення Є
Тип весел Весло стандартне
Тип включень Поворотні
Тип днища ПВХ, без настилу
Тип кіля Плоске дно
Тип сидінь Пересувні
Тип човна Гребна
Транець З кріпленням під навісний транець
Ширина, см 130
Щільність тканини, гр/м2 850
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.