0
0

Надувна лодка Kolibri K-250T - улюблений вибір для активного відпочинку!

Відгуки:
(2)
  • Виробник: Kolibri
  • Код товару: 53123
  • Артикул: Kolibri K-250T green
  • Наявність: В наявності
7 498.00 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага комплекту, кг:   20.4
Вага човна, кг:   9.3
Вантажопідйомність човна, кг:   210
Габарити упаковки:   100х47х33
Діаметр балона, см:   34
Доступні варіанти
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (2)
  • Питання (0)
  • Схожі товари

Сучасна риболовля - це один із способів найактивнішого відпочинку, а якщо Ви візьмете собі в помічники надувний човен Kolibri К-250Т Профі, то він буде просто неповторним. Адже прокотитися водною гладію вдихаючи прохолодне повітря і споглядаючи красу вкритих насиченою зеленню берегів, це задоволення про яке тільки можна мріяти в будній день.

Вантажопідйомність – 210 кг, пасажиромісткість – 2 особи. Просторий кокпіт забезпечить комфортне перебування в шлюпці пасажирам, і дозволить зручно розмістити вантаж.

Надувні човни Колібрі К-250Т Профі виготовлені на новітньому устаткуванні за технологією «зварювання гарячим повітрям» та встановлення ТВЧ. Завдяки даним технологіям з'єднання тканин виходить міцнішим.

На Колібрі К-250Т Профі встановлені рухомі сидіння, що дозволяє регулювати навантаження та розташування екіпажу в кокпіті.

Плавзасіб має два герметичні, взаємопов'язані відсіки. Також в оснащенні є збільшений балон діаметром 34 см, що є гарантією додаткової стійкості.
Також передбачено кріплення для навісного транца, під мотор. Параметри човна дозволяють встановити двигун потужністю до 3,5 л.

Комплектація:

- Човен із кріпленням під навісний транець
- Весла – 2 шт
- Сидіння жорстке пересувне - 2 шт.
- Насос ножний
- Ремкомплект
- Пакувальна сумка
- документи

ЦІНА ЧОЛОВІКА ВКАЗАНА БЕЗ ДНІЩОВОГО НАСТИЛУ

Ціна вказана за човни базових кольорів - зелений, світло-сірий та темно-сірий. Вартість та термін виготовлення кольорових човнів уточнюйте у менеджерів.

Коли ж закидаєте вудки у важкодоступне з берега місце, з надією в серці на вдалу рибалку і вона виправдовується, то це вже щастя! Звичайно, цього не зрозуміє той, хто не сидів з вудкою в руках, чекаючи першого клювання, але ми, справжні рибалки, звичайно ж знаємо, що це так.

Безперечна перевага, яку дає човен на рибалці не можна перебільшити за всього бажання, по-перше Вам стануть доступними ті місця лову про які не можна раніше було і мріяти, по-друге це комфорт і зручність, а по-третє, використовуючи мотор, плавати на будь-які відстані для пошуку рибних місць чи зручного табору. Якщо ж вирішили порибалити з товаришем, то в Колібрі К-250Т Профі Ви з комфортом розміститеся вдвох у місці з усім своїм вантажем. Адже цей плавзасіб розрахований на двох осіб. Якщо ж Ви попливли далеко від місця стоянки Вашого табору, або у Вас "божевільний" клювання, то не обов'язково плисти до берега на обід, можна легко спорудити столик посеред човна з розсувних сидінь.

Будь Ви рибалкою або мисливцем, та й просто любителем активного відпочинку, маючи у своєму розпорядженні човен Колібрі можете не переживати за свою безпеку перебуваючи на воді, адже дані моделі виготовлені на новітньому зварювальному устаткуванні за технологією "зварювання гарячим повітрям", що гарантує якість виробу на довгі роки. Тим більше, що для виготовлення використовується міцний, високоякісний 5-ти шаровий матеріал ПВХ який витримує колосальні навантаження. При вантажопідйомності понад двісті кілограм, у складеному вигляді човен займе зовсім небагато місця у Вашому автомобілі.

Завдяки компактній упаковці, легкості та простоті складання - розбирання, а головне доступною ціною Kolibri К-250Т завоювала популярність серед любителів риболовлі, так і серед мисливців. Багато любителів відпочинку на природі, так само віддають перевагу цьому плавзасобу, адже зараз не часто зустрінеш стільки переваг зібраних в одному виробі.

Відпочиваючи на природі, отримайте заряд бадьорості та гарного настрою на довгі робочі години.

Теги: Надувна лодка, Kolibri K-250T, Kolibri K-250T green, водоспорт, рибальство, туризм, надувні лодки, плавання, весло, насос, PVC матеріал.

Характеристики
Вага комплекту, кг   20.4
Вага човна, кг   9.3
Вантажопідйомність човна, кг   210
Габарити упаковки   100х47х33
Діаметр балона, см   34
Довжина, см   248
Кількість балонів, шт   2
Кількість пасажирів   2 человека
Кількість сидінь човна   2
Колір   Зелёный
Максимальна потужність двигуна, к.с.   3.5
Привальний брус   Нет
Розмір кокпіту, см   173 х 62
Ручки для перенесення   Есть
Тип весел   Весло стандартное
Тип включень   Поворотные
Тип днища   ПВХ, без настила
Тип кіля   Плоское дно
Тип сидінь   Передвижные
Тип човна Гребна
Транець   С креплением под навесной транец
Ширина, см   130
Щільність тканини, гр/м2   950
Відгуки (2)
Віктор
Віктор
30.05.2023
Я придбав надувну лодку Kolibri K-250Т і повністю задоволений своїм вибором. Лодка дуже легка та зручна у транспортуванні завдяки в комплекті йдучому мішку. Збирати лодку дуже просто - досить підключити насос та через кілька хвилин можна виходити на воду. Також хочу зазначити високу міцність матеріалу, з якого виготовлена лодка - під час мого відпочинку вона багато разів торкалась гальки та дерев, але не мала жодних пошкоджень.

Загалом, коли я шукав портативну та зручну лодку, я знайшов все, що мені потрібно в надувній лодці Kolibri K-250Т. Рекомендую всім, хто любить активний відпочинок на воді.
Відповідь адміністратора
Дуже дякуємо за ваш відгук! Раді, що лодка вас повністю задовольнила. Дійсно, Kolibri K-250Т є дуже зручною та легкою в транспортуванні, а також міцною та стійкою до зношування. Ми раді, що вона вам допомагає насолоджуватись активним відпочинком на воді. Дякуємо за рекомендацію нашої лодки і бажаємо вам ще більше приємних вражень на воді з Kolibri!
Роман
Роман
01.09.2021
Я очень доволен своей покупкой - надувной лодки Kolibri K-250Т! Несмотря на то, что она компактная и портативная, она достаточно прочная и устойчивая на воде. Материал, из которого она сделана, очень плотный и качественный - не боюсь, что она проколется или порвется. Лодка легко надувается и раздувается, ее можно собрать и разобрать всего за несколько минут. Она очень удобна для рыбалки, пикника или отдыха на воде. Я рекомендую эту лодку всем, кто ищет надежный и удобный вариант для кратковременного отдыха или рыбалки на воде.
Відповідь адміністратора
Благодарим Вас за отзыв о нашей надувной лодке Kolibri K-250Т! Мы очень рады, что Вы остались довольны качеством и удобством использования нашего изделия. Надеемся, что лодка прослужит Вам долго и будет радовать своей надежностью и функциональностью. Обращайтесь к нам в случае возникновения каких-либо вопросов или проблем. Мы всегда готовы помочь и обеспечить нашим клиентам высокий уровень сервиса. Спасибо, что выбираете нашу продукцию!
Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.