0
0

AquaStar C-300: зелений надувний човен

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Aqua Star
  • Код товару: 54223
  • Артикул: AquaStar C-300 (зеленая)
  • Наявність: Нет в наличии
0.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага човна, кг:   42.0
Вантажопідйомність човна, кг:   320
Діаметр балона, см:   42
Довжина, см:   300
Кількість балонів, шт:   3
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Тип: надувний човен ПВХ з плоским дном та набірною слонею. Розбірна.
Клас: моторний надувний човен із веслами.
Для трьох людей. Складається з трьох гермовідсіків (герметичних балонів), що становлять каркас надувного човна. Між гермовідсіками каркаса перегородки мають мішкоподібну конструкцію. Це зроблено для Вашої безпеки. При проби одного з гермовідсіків човна, мішкоподібні перегородки спрацьовують у бік пробою. Таким чином, тиск у пошкодженому гермовідсіку зберігається. Човен залишається на плаву. Ви і Ваші речі будете в безпеці, тому що два гермовідсіки залишаться герметичними.
Довжина 3.00 м, ширина 1.50 м, діаметр балона 42 см. Вага 28 кг. Вантажопідйомність до 320 кг. Вантажопідйомність завжди вимірюється з одним спущеним гермовідсіком, імітуючи його пробою.
Можна встановлювати двигун з максимально допустимою потужністю – 5 л.с. зі стандартною ногою 38 см.
Розмір пакувальної сумки 1,15*0,3*0,4 м. Сумка із запасом обсягу. Ви легко вкладете здутий човен.
Човен виконаний з 5-тишарової армованої човнової ПВХ-тканини щільністю матеріалу 1100 г/квадратний метр. Тканина стійка до морозу, частих перегинів та механічних пошкоджень. Особливих умов для зберігання немає.
Тканинне дно – рівне. На дні лежить слоненя килимок, що складається з 5-ти широких дерев'яних сегментів (пайол).
По периметру накладено спеціальний привалочний брус з ребром, що виступає, для запобігання боків від механічних пошкоджень. Ребро, що виступає, відсікає бризки під час ходу човна.
Банки (називають ще – сидучки, лавочки), 2 штуки, – регульовані вздовж човна. Кріпляться на спеціальні м'які рейлінги (напрямні) вгорі, вздовж балонів човна. Ця особливість човна дає Вам розширені переваги його використання та особливо зручна людям зі зростанням, що відрізняється від середнього.
Накачений човен дуже зручний у транспортуванні. У носі та на конусах прикріплені 3 ручки для зручності транспортування. На будь-яку з них Вам буде зручно вимотувати якірний канат. За рахунок цих вузлів човен дуже зручно нести удвох (спереду та садна). Носова ручка, для зручності транспортування, розташована нижче привального бруса. Також є буксирувальною скобою.
На кутах, між балоном і задньою стінкою транця, човен обладнаний бризкими косинками. Косинки скидають потоки води, що нахльостують, що виникають у ситуації, коли човен на моторі дає задній хід.
Торець та стінки стаціонарного транця захищені накладками. Накладки оберігають надувний човен від механічних пошкоджень, що виникають внаслідок експлуатації двигуна.
Всі дерев'яні елементи виготовлені з вологостійкої морської фанери російського або фінського виробництва. Основа виготовлення – обов'язково тверді породи дерева: дуб, акація, берези.
У базовий комплект входить: човен, банки, пайоли, інструкція з експлуатації, 6,5-літровий ножний насос, пара алюмінієвих герметичних розбірних весел, комплект для польового ремонту (тюбик клею та шматочок однорідної човнової тканини), пакувальна сумка, паспорт, гарантійний талон

Теги: Надувний човен, AquaStar C-300, зелений, підвісний мотор, аксесуари для човна, надувний бот, водні види спорту, морський туризм, водні розваги, сплав на човні, риболовля на човні.

Характеристики
Вага човна, кг   42.0
Вантажопідйомність човна, кг   320
Діаметр балона, см   42
Довжина, см   300
Кількість балонів, шт   3
Кількість пасажирів   3 человека
Кількість сидінь човна   2
Максимальна потужність двигуна, к.с.   28.0
Привальний брус   Есть
Розмір кокпіту, см   230 х 70
Ручки для перенесення   Есть
Тип весел   Алюминиевые
Тип включень   Поворотные
Тип днища   Реечная слань
Тип кіля   Плоское дно
Тип сидінь   Передвижные
Тип човна Моторна
Транець   С транцем
Ширина, см   150
Щільність матеріалу днища човна, гр/м2   1100
Щільність тканини, гр/м2   950
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.