0
0

AquaStar B-247: Завжди водного шляху готовий!

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Aqua Star
  • Код товару: 54161
  • Артикул: AquaStar B-247
  • Наявність: Нет в наличии
0.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага човна, кг:   16.0
Вантажопідйомність човна, кг:   220
Діаметр балона, см:   34
Довжина, см:   245
Кількість балонів, шт:   2
Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні від 5000 грн. Новою поштою по Україні Кур'єром до дверей по Україні

Оплата

Готівкою при отриманні. Кредитною карткою Накладений платіж

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Покращений, оновлений надувний човен AquaStar B-247 представлений у моделі AquaStar B-249!

Кожен рибалка знає, найкраща рибалка це рибалка з човна. Адже з неї знайти рибу можна у таких місцях, що рибалкам-береговикам і не снилося. Ви не рибалка? Не біда, адже романтична подорож зі своєю супутницею по водній гладі, далеко від міської суєти це не гірша за риболовлю. У багатьох випадках, я сказав би, навіть краще. Здійснюй свої бажання з AquaStar B-247. Двомісний човен підійде практично кожному, рибалці-аматорові, професіоналу та й просто бажаючим провести час на природі, адже простота у складанні та надійність в експлуатації це те, що шукає кожен з нас. Надійна 5-тишарова армована ПВХ-тканина захищає човен від неприємностей типу проколів на воді. Адже саме цього боїться кожен покупець, купуючи гумовий човен. А "зачепи" гачка, що так часто трапляється у рибалок, та й жар, що впав, від сигарети їй зовсім не страшні. Очерет, і гілки, що зустрілися на її шляху, ця "амфібія" навіть не помітить. Ну, а якщо когось і догодить, якимось чином пропороти один із двох відсіків, то перегородки спрацьовують у бік пробитого відсіку та чудо-човна, завдяки цьому залишається на воді. Дбаючи про людей, які придбають цей човен, були зроблені мішкоподібні перегородки між гермовідсіками, що набагато підвищує безпеку тих, що знаходяться в ньому. Перебуваючи на воді Ви відчуватимете почуття комфортної безпеки, а це важливо якщо з Вами поруч буде чарівна супутниця Аквастар В-247. Та й рибалка набагато приємніша.

Що робить цей човен популярним серед покупців це зручність складання-розбирання. Адже за лічені хвилини Ви можете зібрати та надути її незважаючи на погодні умови, а це дуже важливий фактор для рибалок. Компактне пакування дозволяє займати мінімум місця у Вашій машині. І не буде зайвим помітити, що вага її просто сміховинна, навіть не сильна жінка може легко впоратися з цим дивом. Враховуючи всі плюси такого човна як AquaStar B-247 ви будете приємно вражені її ціною. Адже цей дивовижний плавзасіб розрахований на масового покупця в нашій країні. Заощаджуючи купу грошей, Ви купуєте незамінну річ для відпочинку! Ваш відпочинок стане набагато цікавішим, а рибалка щасливіша. Не упускайте свій шанс відпочивати "на повну"! Нехай заздрять Вам ті, хто пройшов повз

Теги: Надувний човен, AquaStar B-247, весла, насос, руль, водонепроникна тканина, водозахисний чохол, сидіння, ручка для перенесення.

Характеристики
Вага човна, кг   16.0
Вантажопідйомність човна, кг   220
Діаметр балона, см   34
Довжина, см   245
Кількість балонів, шт   2
Кількість пасажирів   2 человека
Кількість сидінь човна   2
Привальний брус   Нет
Розмір кокпіту, см   128 х 58
Ручки для перенесення   Есть
Тип весел   Алюминиевые
Тип включень   Поворотные
Тип днища   Реечная слань
Тип кіля   Плоское дно
Тип сидінь   Передвижные
Тип човна Гребна
Транець   Без транца, гребная
Ширина, см   130
Щільність тканини, гр/м2   900
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.